Søk om St1 betalingtjeneste og St1 Mastercard

Du kan søke om St1 Mastercard så lenge du er over 18 år, har et personnummer og BankID. Husk å ha BankID klar, da du trenger det for å sende inn søknaden. I snarveien-appen har du full oversikt over dine transaksjoner og tilgjengelig saldo. Du trenger også appen for å bekrefte dine kjøp på nettet når du bruker St1 Mastercard. Les mer og last ned snarveien-appen.

Start søknad

Vennligst legg inn grunnleggende informasjon for å motta en bekreftelseskode. E-post er nødvendig for å motta viktig materiale som avtale, prisliste og fakturaer fra St1 Finance.

St1 Finans

St1 Finance Oy (AS) er et selskap som er registrert i handelsregisteret som opprettholdes av Patent- og registerstyrelsen i Finland. Selskapets FO-nummer er 2789887-7, med hovedkontor i Helsingfors. St1 Finance Oy tilbyr betalingstjenester med støtte av lisens som er bevilget av Finansinspektionen. St1 Finance Oy har ansvar for betalingstjenestene, produktet og prosesser tilknyttet disse, samt fungerer som utsteder av kortproduktet.

Tjenesteleverandør: St1 Finance Oy

Organisasjonsnummer: 2789887-7

Adresse: PL 68, 00521 Helsinki

Tel: +47 22 66 53 20 (Åpningstider: Hverdager kl.08:00 - 16:00)

Hjemmeside: https://st1finance.no/

Vanlige spørsmål

Vi har samlet de mest vanlige spørsmålene på ett sted for at du raskt og enkelt skal kunne finne svaret på spørsmålet ditt.

Les mer