Mobilbetaling

-

Mobilbetaling

Betalingsmetoder der du bruker mobilen som hjelpemiddel kalles mobilbetaling.

Mobilbetaling er en stadig mer vanlig betalingsløsning. Ny teknologi har muliggjort mange nye måter å bruke mobilen og forskjellige apper i hverdagen på. Mobilbetaling inkluderer kontaktløs betaling med mobilen, betaling i nettbutikk med mobilen eller betaling i en app på mobilen.

Ofte forutsetter betaling i en app at kunden har lagret betalingsopplysningene sine i appen, hvorpå kortdebiteringen skjer automatisk når kunden betaler i tjenester, noe som gjør betalingen mye enklere.

Apple Pay

En type mobilbetaling utføres av såkalte wallet-tjenester, for eksempel Apple Pay. Med Apple Pay kan du benytte kontaktløs betaling ved hjelp av en iPhone eller en Apple Watch i butikker, restauranter og andre steder som har en NFC-terminal for kontaktløs betaling. Dessuten forenkler Apple Pay betalinger i appen og nettbutikker som støtter funksjonen siden du enkelt kan bekrefte betalingene med Touch ID. Du kjenner igjen en NFC-betalingsterminal på buesymbolet for kontaktløs betaling. Med Snarveien kan du benytte Apple Pay for å betale på en enkel måte.

Apple Pay fungerer sammen med iPhone SE, iPhone 6 eller nyere iPhone eller en Apple Watch.

Betal-enkelt-med-Snarveien

LAST NED SNARVEIEN

Betal enkelt med Snarveien

Snarveien er en enkel app for betaling som støtter Apple Pay. Med Snarveien kan du søke om St1 Mastercard og St1-betalingskonto med ønsket kredittgrense.

Eff.rente 24,58%, kr 1.405,20 o/12 mnd. Rentekostnad kr 1.862,40. Tot. kostnader kr 16.862,40. Avdrag betales med kr 1.250 per mnd. Årsavgift kr 0. Samlet kredittbeløp kr 15.000.