Mobilbetaling

-

Mobilbetaling

Betalingsmetoder der du bruker mobilen som hjelpemiddel kalles mobilbetaling.

Mobilbetaling er en stadig mer vanlig betalingsløsning. Ny teknologi har muliggjort mange nye måter å bruke mobilen og forskjellige apper i hverdagen på. Mobilbetaling inkluderer kontaktløs betaling med mobilen, betaling i nettbutikk med mobilen eller betaling i en app på mobilen.

Ofte forutsetter betaling i en app at kunden har lagret betalingsopplysningene sine i appen, hvorpå kortdebiteringen skjer automatisk når kunden betaler i tjenester, noe som gjør betalingen mye enklere.

Apple Pay

En type mobilbetaling utføres av såkalte wallet-tjenester, for eksempel Apple Pay. Med Apple Pay kan du benytte kontaktløs betaling ved hjelp av en iPhone eller en Apple Watch i butikker, restauranter og andre steder som har en NFC-terminal for kontaktløs betaling. Dessuten forenkler Apple Pay betalinger i appen og nettbutikker som støtter funksjonen siden du enkelt kan bekrefte betalingene med Touch ID. Du kjenner igjen en NFC-betalingsterminal på buesymbolet for kontaktløs betaling. Med Snarveien kan du benytte Apple Pay for å betale på en enkel måte.

Apple Pay fungerer sammen med iPhone SE, iPhone 6 eller nyere iPhone eller en Apple Watch.

Betal-enkelt-med-Snarveien

LAST NED SNARVEIEN

Kortet søker du om i snarveien-appen

Du søker enkelt om St1 Mastercard i snarveien-appen. Last ned appen og følg instruksjonene.