Hvordan kommer jeg i gang?

-

Last ned appen

Last ned snarveien-appen i App Store eller Google Play

Søk om St1 Betalingstjeneste

Registrer deg i snarveien-appen og søk om St1 Betalingstjeneste nederst på forsiden i snarveien-appen. Du får da tilgang til St1 Mastercard, St1-betalingskonto og valgfri kreditt.

Eff.rente 24,58%, kr 1.405,20 o/12 mnd. Kostnader kr 1.862,40. Tot. beløp kr 16.862,40. Årsavgift kr 0. Samlet kredittbeløp kr 15.000.

Trygg registrering med BankID

Bruk av tjenesten er trygg og sikker i og med at registrering skjer etter elektronisk identifisering med BankID. Når du har blitt identifisert, oppretter du en firesifret St1-ID som du deretter bruker til å logge inn i appen. Med St1-ID-en kan du bekrefte betalinger og identifisere deg for eksempel for kundeservice.

Velg kredittgrense

Når du har opprettet St1-ID-en, kan du velge den kredittgrensen som du ønsker (fra 5000 opp til 100 000 kroner). For at du skal kunne bruke betalingstjenesten og søknaden godkjennes, forutsettes det at du har høy nok inntekt for kredittsøknaden og ikke har noen betalingsanmerkninger. Du må også ha et norskt personnummer og telefonnummer samt fast bostedsadresse i Norge.

Vilkår for bevilgning av kreditt

I søknaden ber vi om informasjon som vurdering av den økonomiske situasjonen din og arbeidssituasjon. Vi tar avgjørelsen om kreditt på bakgrunn av opplysningene som du gir her.

Send inn søknaden

Kontroller opplysningene i søknaden din. Les gjennom vilkårene for betalingstjenesten, prislisten, sikkerhetsinstruksjonene og den standardiserte europeiske informasjonen om forbrukerkreditt. Når du har gjort dette, kan du sende inn søknaden for godkjenning gjennom å bekrefte med St1-ID-en din.

Godkjent søknad

I snarveien-appen får du umiddelbart beskjed om søknaden din er godkjent. Opplysningene for ditt St1 Mastercard oppdateres direkte i appen, og du kan begynne å bruke kortet til mobilbetaling med Apple Pay med det samme. Det fysiske kortet og PIN-koden sendes i separate forsendelser til deg i posten i innen 2 uker etter godkjent søknad. Avtalen med vedlegg sendes til den e-postadressen som du har oppgitt. Hvis du oppdager feil, må du umiddelbart kontakte kundeservice.

Lagre kortet ditt i Apple Wallet

Når søknaden din er godkjent, kan du straks lagre kortet i Apple Wallet dersom du er iOS bruker og begynne å betale mobilt med Apple Pay. I visningen for kortet ditt i snarveien-appen klikker du bare på knappen for Apple Wallet. Se hvordan du legger til i Apple Wallet her.

Heve eller si opp avtalen

Avtalen mellom kunden og St1 Finance Oy gjelder inntil videre. Kunden har rett til å angre på en avtale som er inngått via fjernsalg innen 14 dager fra avtalen er inngått. Angreretten gjelder ikke for endringer i avtalen. Du har også rett til å angre på en kredittavtale innen 14 dager fra datoen avtalen er inngått, uansett om kontrakten ble inngått ved hjelp av fjernsalg eller ikke. Midler som er mottatt i henhold til kredittavtalen og renter skal returneres umiddelbart om avtalen sies opp.  Kontakt kundeservice for instruksjoner for hvordan du utfører en skriftlig oppsigelse. 

Betal-enkelt-med-Snarveien

LAST NED SNARVEIEN

Kortet søker du om i snarveien-appen

Du søker enkelt om St1 Mastercard i snarveien-appen. Last ned appen og følg instruksjonene.