Trygg handel med tjenestene våre

Generelt om sikkerhet

St1-betalingstjenesten er både trygg og enkel

Moderne betalingsløsninger tillater stressfrie og raske kjøp som gjør hverdagen enklere. Når du benytter tjenestene våre, vil vi at du skal føle deg trygg. Derfor henviser vi til de gjeldende sikkerhetsinstruksjonene og forskriftene på disse sidene. St1-betalingskonto, ST1 Mastercard, opplysninger om betalingsmiddelet og koder er personlige og skal oppbevares og benyttes på en så forsiktig og trygg måte at utenforstående ikke kan få tilgang til dem eller bruke dem. Mobiltelefonen med Snarveien og St1-betalingstjenesten lastet ned, skal håndteres med like stor forsiktighet som andre betalingsmidler.

Tips for hvordan du bruker St1 Mastercard på en trygg måte

Bruk av St1 Mastercard, uttak fra minibank og betaling i nettbutikk er trygt, og opplysningene dine er beskyttet til enhver tid. Selv om vi gjør vårt beste for å sikre kundene våre, vil vi minne deg om å være forsiktig når du bruker kortet i butikk, på nett og ved kontantuttak.

Disse punktene er viktige å tenke på:

  • PIN-koden og kortet ditt er personlige og skal kun brukes av deg.
  • Kontroller at den enheten som du bruker, er trygg ved å kontrollere at brannmur, antivirusprogram og andre oppdateringer er på plass.
  • Myndigheter, betalingsvirksomheter eller banker ber aldri om bankopplysninger på telefon eller e-post. 

Å kjenne kunden – derfor spør vi

For kundenes og vår egen sikkerhet vil vi kjenne kundene våre. Gjennom å kjenne kundene kan vi tilby en relasjon basert på tillit og dermed tilby en mer personlig service samt tilby deg det som passer best for din livssituasjon.
I henhold til de gjeldende reglene skal betalingsvirksomheter som St1 Finance AB, dessuten kjenne og kunne identifisere kundene sine. Dette inkluderer både å styrke kundens identitet og kunnskap om kundens betalingsvillighet.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kommer enkelt i gang og kan begynne å bruke Snarveien og St1 Mastercard for kontaktløs og mobil betaling.

Kortreklamasjoner

Kontroller fakturaen din nøye. Hvis du oppdager transaksjoner som du ikke kjenner igjen, kontakter du kundeservice.

Hvis du mister kortet

Hvis du har mistet ditt St1 Mastercard eller mistenker at en uvedkommende har brukt det, ringer du umiddelbart til St1 Finance sin sperretjeneste på +47 22 66 53 20 (tilgjengelig hele døgnet). 

Sikker korthåndtering

Det er trygt og enkelt å handle med St1 Mastercard. Du som kortinnehaver kan også påvirke sikkerheten rundt håndteringen ved å være forsiktig og ikke gjøre kort og koder tilgjengelig for uvedkommende.

Betaling på Internett

Fremtidens betalingsløsninger blir stadig mer digitale. Med tjenestene våre kan du handle like trygt som vanlig, også på Internett.

Spørsmål om sikkerhet

Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene om sikkerhet, slik at du enkelt kan få svar på spørsmålene dine.